^Ugrás fel

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

George Michael Web

Magyar George Michael rajongói oldal

 

 

 

"George Michael sok minden volt, de tudtad, hogy pék is volt? Nos, ezt ő sem tudta!
25 évvel ezelőtt, 1998-ban a hálaadás előtti hétfőn, eljött dolgozni a Project Angel Food konyhájába. Mi pedig munkára fogtuk! Ezen a napon a zenei ikon, a Grammy-díjas nemzetközi szupersztár, egyszerűen csak egy újabb önkéntes volt a konyhánkban. És segített nekünk 34 fehér tortát sütni vajkrémmázzal, ami 650 szeletet jelentett.
Aznap George annyira büszke volt magára, hogy dedikálta a receptet, amelyen a "34 összesen" feliratot tüntette fel. Rajzolt egy képet a tortáról, és aláírta: "GEORGE 1. TORTÁJA!!!".
Nagy izgalommal jelentjük be, hogy hétfőn miután felavatjuk a csillagát, a jelenlévők mindannyian csatlakoznak hozzánk egy fogadásra, ahol a fehér tortát fogjuk felszolgálni. És különleges köszönetként, amiért velünk ünnepeltek, a Project Angel Food minden résztvevőnek ad egy példányt az eredeti receptből, amely a konyhában lóg George rajzával és autogramjával együtt: "Love, George Michael".
Ha George nevében szeretnél adományozni a Project Angel Foodnak, kérjük, használd a biooldalunkon található speciális linket."
 

 

---
 

George Michael csillag avatási ünnepsége Los Angeles-ben 12 órakor, magyar idő szerint 21 órakor kezdődik, élőben közvetíti facebook oldalán a Project Angel Food.
Ezen a linken elérhető majd az online közvetítés: https://www.facebook.com/projectangelfood