^Ugrás fel

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

George Michael Web

Magyar George Michael rajongói oldal

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

Több órán keresztül a rendőrségen tartották, végül minden vád nélkül elengedték George Michaelt, miután terepjárójával belerohant egy teherautóba. Az énekes nemrég kapta vissza két évre bevont jogsiját.

Péntek reggel ismét letartóztatták George Michaelt, miután súlyos közúti balesetet okozott – írta az uk. msn.com. A 46 éves énekes éppenhogy visszakapta két évre bevont jogosítványát, máris totálkárosra zúzta ezüst színű Land Roverjét, miután körülbelül hajnali egy órakor beleszaladt egy hat tonnás teherautóba az angliai Berkshire-ben.

Mivel a két évvel ezelőtti eset után félő volt, hogy az énekes ismét bedrogozva ült a volán mögé, a rendőrök letartóztatták és több órán keresztül hallgatták ki a rendőrszobán. Később minden vád nélkül elengedték. A skót származású kamionsofőr a Daily Mailnek úgy nyilatkozott, hogy Michael teljes mértékben szétszórtnak tűnt, mint akinek fogalma sincs arról, mi történik körülötte. Laurie Rowe hozzátette, hogy az ütközés olyan erőteljes volt, hogy amikor kiszabadította magát a kamionból és az énekes segítségére sietett, nem gondolta volna, hogy az még életben van.

George Michael 2007. május elején drogos állapotban vezetett [1] a menetiránnyal szemben, a rendőrség a kormányra dőlve találta meg Észak-Londonban. Ugyan akár féléves börtönt is kaphatott volna [2], vagy 1,8 millió forintnak megfelelő font pénzbírságot, végül megúszta a jogosítványa elvesztésével, és 100 órás közszolgálati munkára ítélték.
Forrás: velvet.hu