^Ugrás fel

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

George Michael Web

Magyar George Michael rajongói oldal

Hírek

Hírek

 

Jayne Tunnicliffe színésznő Twitter bejegyzése George Michael-ről:

"Válogattam a régi lemezek között és további képeket találtam George Michael-ről a Coronation Street forgatásán. Egy fotón velem volt, de mielőtt még kinyomtattam volna, találtam másik két képet is a lemezeken. Az első képen George mellett Sally Dynevor és a kedves Alison Sinclair látható. Felejthetetlen nap volt 😀"
 

Jayne a bejegyzése alatti, rajongói kérdésekre válaszolva leírta, hogyan készültek a képek, és milyennek látta George-ot:

"Csak 13 évbe telt, mire megtaláltam a képeket!"
"Ő (George) nagyon csintalan volt."
"George rajongója volt a sorozatnak, és magánemberként járt a forgatáson (azt hiszem, 2006-ban volt) nem tudom, miért ment Manchesterbe - valószínűleg turnéra indult és Kenny Goss kíséretében érkezett. Mindketten kedvesek voltak, és George nagyon izgatott volt amiatt, hogy ott lehet. (mi is nagy izgalommal találkoztunk vele!)"
"Ő nagyon boldog volt a díszletbejáráson."
"Nehéz elhinni, hogy ő már elment ..."


 Jayne Tunnicliffe ‏ Twitter
https://twitter.com/craftedcreature/status/1162297302339510272?fbclid=IwAR2r_tQKrhCNaEkyRJsL7r7T1-ypwLu77t4G9uvQO1SyLP1Rksa3yCY8r1w

 

 

 

 
    


  

A Masterchef döntőse, George Michael ihlette luxuscsokoládékat készít

A brit Masterchef 2018 döntőse, David Crichton elkészített egy sorozat luxuscsokoládét és a célja, a prémium piacon való értékesítés. A 'Careless' kollekcióját "a kézzel készített luxuscsokoládé korszerű új sorozatának tekintik, amelyek egyedi ízekben és élénk, fényes színekben pompáznak". David Crichton elmondta, hogy minden receptet saját maga készített, "változatos ízkombinációkat kínálva a kifinomult ízekhez".
A töltött csokoládék elegáns éjkék és arany dombornyomott dobozban kaphatóak, négy különböző ízesítésben, áruk:
12,50 font / 15,08 dollár /kb 4300 forint.
 

  
 

A 71% -os ecuadori sötétcsokoládé tábla sós vajkaramellával, olívaolajjal, balzsamos ecettel, és csokoládé ganache krémmel van töltve, míg a venezuelai tejcsokoládé tábla változat, egzotikus keveréket tartalmaz pirított kókuszdióból és lime-ból.
A fehércsokoládé tábla áfonya, tonkabab és bazsalikom keverékével van töltve. A feltűnő rózsaszínű gyümölcsös rubincsokoládé pedig, muscovado karamell és sötétcsokoládé ganache krém keverékével, valamint rózsa- és licsi jegyekkel van töltve.

Ezen kívül, David Crichton készített egy tejmentes, és vegán csokoládét is, amelyet gazdag sötétcsokoládé krémmel töltött, amit a "nagyon keresett Nacional kakaóból" készített, két szokatlan ízben - füstölt chili és gianduja, valamint speculoos szarvasgomba ízben.
David Crichton azt is elmondta a ConfectioneryNews-nak, hogy a csokoládék ötlete a Masterchef show-ból származik, amelyben a versenyzők egyik feladata az volt, hogy egy olyan ételt készítsenek el, amelyet egy ikonikus művész ihletett. David-et megihlette George Michael 'Careless Whisper' című dala és a klasszikus angol Wispa csokoládé, ezt az ötletet továbbgondolva alkotta meg a 'Careless' luxuscsokoládé kollekcióját.

 
 

Masterchef finalist launches range of luxury chocolates, inspired by George Michael
https://www.confectionerynews.com/Article/2019/08/12/Masterchef-finalist-launches-range-of-luxury-chocolates-inspired-by-George-Michael?fbclid=IwAR3V7DCpClZ4ZVJ62K1rlMbz0lbwXMAEpGx06CJkhw2a5fbKNPyxOdZEU2E


The Careless Collection
https://thecarelesscollection.co.uk/
 

 

 

 

 


 

Paul Feig rendező nyilatkozott, a Last Christmas filmben megjelenő, új George Michael dalról

A Universal filmstúdió Last Christmas című, szezonális romantikus komédiájában, George Michael számos slágere lesz hallható, és a film végén a néhai énekes korábban még ki nem adott dalát fogják bemutatni. - mondta el Paul Feig rendező szerdán.

A novemberben megjelenő filmben, amelynek szerdán jelent meg az első előzetese, olyan sztárok szerepelnek, mint Emilia Clarke, Emma Thompson, Michelle Yeoh és Henry Golding. A film címet a klasszikus karácsonyi Wham! dal adta.

George Michael szív- és májbetegségben hunyt el, 2016 karácsonyán, 53 éves korában.

Az már ismert volt, hogy a Last Christmas film, George Michael több zenéjét is tartalmazza. Paul Feig rendező szerdán a BBC-vel készített interjúban további részleteket is elmondott arról, hogy George Michael egy új albumon dolgozott, amikor meghalt.
"A filmben az egyik zeneszámunk erről a kiadatlan albumról való, ez egy teljesen lenyűgöző dal, és emiatt annyira izgatott vagyok, hogy a világ most hallani fogja ezt az új dalt."

"Nagyon ünnepi dal". "És képesek voltunk a filmben lejátszani az egész dalt, amely közel hat perc hosszú." -- mondta Feig.

Az új dal a film végén lesz majd, "mert ha olyan zeneszámot kapsz, amelyet még soha nem hallottál, akkor nem csak egy részét, mondjuk  15 másodpercét akarod használni a filmben” - mondta Feig a BBC-nek.

Az új fimelőzetesben a Trónok harca sztárja, Emilia Clarke egy londoni üzletben dolgozik, manónak öltözve. A Wham! klasszikus Last Christmas dala is szerepel az előzetesben csakúgy, mint George Michael egy másik slágerének, a Freedom-nak a részlete.

Paul Feig azt mondta, hogy míg  "George zenéje befolyásolja a történetet”, a film nem egy musical. A popsztár életműve azonban alátámasztja az elbeszélést.

 

Paul Feig’s Rom-Com ‘Last Christmas’ Will Feature Unreleased George Michael Song
https://variety.com/2019/film/global/last-christmas-george-michael-emilia-clarke-henry-golding-paul-feig-1203301956/
 


FRISSÍTÉS:

 


 


A Last Christmas film rendezője Paul Feig, a nemrég Londonban befejezett forgatás kapcsán azt nyilatkozta George Michaelről, hogy "nagyon szomorú, hogy ő már nem lehet a részese ennek. De tudta, hogy ez meg fog valósulni, és ez örömmel tölt el. Úgy érezzük, mintha itt lenne velünk."

Beköszöntött az ősz – kijött az első karácsonyi film előzetese
https://hvg.hu/elet/20190814_Bekoszontott_az_osz__kijott_az_elso_karacsonyi_film_elozetese?fbclid=IwAR1yEbCMpAf28rG9hJrGEJ9eJ0WGbQ4jjzpl93Br5j8V4PsYZJeRdbY3WQQ