^Ugrás fel

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

George Michael Web

Magyar George Michael rajongói oldal

 
 
Ma volt a 29. Budapest Pride Felvonulás.
Ezzel kapcsolatban eszembe jutott, hogy 2010-ben George Michael fellépett a Mardi Gras Festival-on Sydney-ben, amely az LMBTQ közösségéhez tartozó emberek egyik legnagyobb fesztiválja.
Ezzel a fesztivállal is az a cél, hogy felhívják a figyelmet arra, hogy az LMBTQ közösséghez tartozó emberek is ugyanolyan jogokat érdemelnek, mint a heteró emberek. George a szállodai szobájának erkélyéről mosolyogva nézte a felvonulást, amelyen az emberek éppen az Outside dalára vonultak végig az utcán.
 
 
 


 

George Michael 2010-ben fellépett Sydney-ben, a Gay & Lesbian Mardi Gras fesztiválon.
A videó végén a 4. percnél látható, amint George éneklés közben, véletlenül egy kicsit összeütközött az egyik háttértáncosával, de George ezt a helyzetet is profin megoldotta.

 
 

 


---

 

 

 

 

Alapvető dolognak tekintem, hogy minden embert kizárólag a tetteik és a teljesítményük alapján ítéljük meg, tekintet nélkül életkorra, nemre, nemi identitásra, szexuális orientációra, nemzeti, etnikai hovatartozásra vagy származásra, politikai, vallási vagy más meggyőződésre, fizikai és egyéb adottságokra. Hiszek abban, hogy minden ember egyenlő, és mindenkinek ugyanolyan joga van a boldogsághoz.
Ma volt a Budapest Pride, és úgy gondolom, hogy az LMBTQ emberek közösségét el kell fogadnunk, és támogatnunk kell őket, mert őket is ugyanolyan jogok illetnék meg, mint a heteró embereket. ?️‍? ❤️
Blanca