^Ugrás fel

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

George Michael Web

Magyar George Michael rajongói oldal


 
 
 
 
A White Lotus sorozat sztárja, Theo James játszhatja George Michael-t az énekesről szóló életrajzi filmben.
 
A White Lotus szívtipróját, Theo Jamest jelölték George Michael szerepére a Wham! énekeséről készülő, 85 millió fontba kerülő életrajzi filmben.
Az oxfordi születésű, 38 éves Theo James Hollywood egyik legmenőbb sztárjává vált, annak köszönhetően, hogy egy üdülőszálloda vendégeiről és személyzetéről szóló sikersorozat két szériájában is a hűtlen férjet alakította.
 
A színész a favorit a 2016-ban elhunyt George Michael-t alakító filmben, amelyet az Elton John-ról és a Queen énekeséről, Freddie Mercury-ról szóló életrajzi filmek sikere után, az énekes családja is támogat. A film, amely a bennfentesek szerint a fejlesztés utolsó fázisában van, az énekes karrierjét követi majd nyomon a Wham! korszakától kezdve a szólóelőadóként elért sikerekig, olyan slágerekkel, mint a Careless Whisper.
 
A drogfüggőségét és botrányait, köztük azt, hogy egy nyilvános vécében kapták rajta, állítólag "nem fogják szépíteni".
Egy forrás szerint: "A forgatókönyv az utolsó fázisban van, és a producerek már keresik a főszereplőt. Mindenki Theo nevét emlegeti. Tökéletes lenne a szerepre. Ez George története lesz, mindennel együtt".
 
Akárcsak George Michael, aki Georgios Kyriacos Panayiotou néven született, Theo James - valódi nevén Theodore Taptiklis - is görög származású. Apai nagyapja, Nikosz 1941-ben menekült el Athénból, amikor a nácik megszállták a várost.
 
Theo James, aki a Divergent (A beavatott) című sci-fi filmekben is szerepelt, a múlt héten egy amerikai tévéműsornak nyilatkozva megerősítette, hogy érdeklődik a szerep iránt: "Ó, igen, nagyon szeretném. Ő egy ikon. Ő egy kicsit görög, és én is egy kicsit görög vagyok".

 
----
 
Theo James eddigi főbb szerepei:
2014 - 2016. A beavatott (Divergent) - Négyes / Four
2019. Sanditon sorozat (Sanditon) - Sidney Parker
2021 - 2022.  A Fehér Lótusz sorozat (The White Lotus) - Cameron
2022.  Az időutazó felesége sorozat  (The Time Traveler's Wife) - Henry DeTamble


 
White Lotus star Theo James 'to play George Michael' big budget biopic about the Wham! singer

 
----
 
FRISSÍTÉS: 2023. JANUÁR 16. - Ma kiderült, hogy GM családja nem támogatja a film ötletét. sad
 
 
Ma kiderült, hogy GM családja nem támogatja a film ötletét. Ezt a közleményt adták ki a hivatalos GM face oldalon:
 
"George minden Lovelies-ének, rajongójának és a zenéje szerelmeseinek: megjelent egy történet, amely szerint George Michael családja támogatott egy úgynevezett "életrajzi filmet" az életéről. George családja és a GME nevében szeretnénk világossá tenni, hogy ez a történet egyáltalán nem igaz, semmit sem tudunk erről a projektről, és semmilyen módon nem fogjuk támogatni."
George Michael Entertainment.