^Ugrás fel

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

George Michael Web

Magyar George Michael rajongói oldal



 
George Michael: Új dokumentumfilm világít rá a néhai énekes magánéletére
 
Hivatalosan bejelentették, hogy idén nyáron kerül a mozikba egy új dokumentumfilm, amely George Michael néhai énekes életére világít rá. A George Michael: Freedom Uncut című filmet - amely a 2017-es George Michael: Freedom című film vágatlan változata - George 2016-ban bekövetkezett korai halála előtt rendezte közeli barátjával, David Austin-nal együtt.
David Austin egy nyilatkozatban elmondta: "A film George utolsó munkája. Maga George meséli el, ez a teljes történet".
 
A film, amelyben többek között Stevie Wonder, Sir Elton John, Nile Rogers, Mark Ronson, Mary J Blige és Cindy Crawford is szerepel, George Michael zenei kultúrára gyakorolt hatását vizsgálja, ahogyan minden idők egyik legkelendőbb előadójává nőtte ki magát. A dokumentumfilm olyan intim betekintést nyújt George Michael magánéletébe, amelyhez a kameráknak eddig nem volt hozzáférésük, beleértve az édesanyja megrendítő elvesztését, és a szívfájdalmat, amelyet első igazi szerelme, Anselmo Feleppa korai halála okozott, aki mindössze 36 évesen, AIDS-el összefüggő betegségben hunyt el.
 
A Sony Music Entertainment és a Big Geoff Overseas Limited által gyártott, a Trafalgar Releasing által forgalmazott film június 22-én kerül a mozikba világszerte, jegyek április 27-től kaphatók a georgemichaelfreedomuncut.com oldalon.
 
Tom Mackay, a Sony Music Entertainment prémium tartalmakért felelős elnöke elmondta:
"George Michael inspiráló művész volt, akinek a története megérdemli, hogy világszerte megosszák a mozivásznon."
"George idén júniusban ünnepelt születésnapja tiszteletére, nagy örömmel dolgozunk együtt David Austin-nal és partnereinkkel a Trafalgar Releasing-nél, hogy a rajongóknak példátlan hozzáférést biztosítsunk a színpadi és a színpadon kívüli rendkívüli életéhez is."
 
Marc Allenby, a Trafalgar Releasing vezérigazgatója a mozis megjelenés mellett döntött:
"Egy olyan művésznek, akinek zenéje továbbra is generációkon átívelő visszhangot kelt, ez az esemény méltó tisztelgés lesz George élete és karrierje előtt, lehetőséget adva a rajongóknak, hogy világszerte közösen ünnepelhessenek a mozikban."

 
A George Michael: Freedom Uncut film június 22-én kerül a mozikba, a jegyek április 27-től kaphatóak.

 

George Michael: New documentary to shed light on late singer’s personal life