^Ugrás fel

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

George Michael Web

Magyar George Michael rajongói oldal


 

" heart FANTASZTIKUS! A 'Last Christmas' november 10-én, pénteken újra bekerült az Official UK Chart Top 40-es listájára a 37. helyen! Ez 15 nappal korábban van, mint ahogyan korábban valaha is szerepelt a top 40-ben.

☃️ Ezzel új rekordot is felállított, ami a legkorábbi időpontot illeti, amikor egy klasszikus karácsonyi dal újra a top 40-be került - az előző rekordot tavaly állították fel, 8 nappal később, november 18-án!

☃️ Korábban a 'Last Christmas' még soha nem volt a Top 40-ben a legmagasabb listavezető klasszikus karácsonyi dal december 10. előtt - így a karácsonyi szezon előrehaladtával felzárkózásra kellett játszania. Ma a karácsonyi szezont, a legmagasabb listás karácsonyi dalként kezdte, megelőzve Mariah Carey-t, aki ezen a héten a 40. helyen áll!

☃️ Vajon a 'Last Christmas' idén télen is eléri az első helyet? Vagy egyáltalán ez lesz a karácsonyi number 1? Ezt csak az idő fogja megmondani! Folytassátok a 'Last Christmas' streamelését. Tartsuk életben az álmot! "

 

A teljes UK Official Singles Chart Top 100 slágerlistája ezen a linken nézhető meg:
https://www.officialcharts.com/charts/singles-chart/
 

---

Az UK területén élő rajongóktól mérik és számolják a letöltéseket, illetve a streameléseket, de mi is tudunk ebben nekik egy kicsit segíteni. A Spotify-on való stream-elés országok szerinti helyezése beleszámít a Global Spotify Chart listába, és ez is számít.
A Youtube-on a videó ismételt megnézésével is feljebb jut a dal.
A hangot teljesen ne némítsátok le se a Spotify-on, se a Youtube-on, mert akkor nem számít bele a nézettségbe/hallgatottságba.
Az Apple Music-on és az Amazon-on való streamelés is számít.