^Ugrás fel

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

George Michael Web

Magyar George Michael rajongói oldal"Felhívás minden George Michael rajongónak!
A Project Angel Food örömmel jelenti be George Michael csillag avatását a Path of Angels (Angyalok Útján)  november 20-án, hétfőn 12 órakor.
Ezzel ünnepeljük a Grammy-díjas énekes 25. évfordulóját, amikor 1998-ban a Project Angel Food-ban süteményeket készített a konyhában, és a Hálaadás előtti hétfőn a világmédiához szólt.
A K-EARTH 101 műsorvezetője, Lisa Stanley és saját vezérigazgatónk, Richard Ayoub segít leleplezni a tiszteletadást, amely a Lovelies.help - charity in memory of George Michael erőfeszítéseivel lehetővé tett tisztelgés. A George Michael-rajongók fenomenális csoportja révén vált lehetővé, akik folytatják a zenei legenda adakozás iránti elkötelezettségét.
Azok számára, akik nem tudnak részt venni az avatáson, az Instagramon és a Facebookon is közvetítjük azt. Ne maradj le erről a hihetetlen pillanatról!
Visszajelzés és/vagy adományozás: https://form.jotform.com/232967588004162  "
 

 

 

George Michael és a Project Angel Food munkatársai 1998
George évtizedeken át támogatta a jótékonysági szervezetet, és időnként önkéntesként is dolgozott náluk a konyhán.
A Project Angel Food egy olyan jótékonysági szervezet, amely a HIV és az AIDS vírus által érintett embereknek és családjaiknak segít, és amelyet George élete végéig támogatott. Ezért a Project Angel Food 2017 augusztusában Elizabeth Taylor Leadership Award díjjal tüntette ki.
(George azért csak a halála után kapott díjat, mert életében nem volt hajlandó a támogatásáért viszonzásként elfogadni semmit.)

 


 


 

 

Ez egy 2017-es cikkünk a Project Angel Food-ról, amelyet George támogatott:
A Project Angel Food köszönetet mond George Michael-nek Adam Lambert segítségével (2017)
http://www.georgemichaelweb.hu/index.php/2-hirek/539-a-project-angel-food-koeszoenetet-mond-george-michael-nek