^Ugrás fel

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

George Michael Web

Magyar George Michael rajongói oldal


 
 
A Rock & Roll Hall of Fame 2023-as jelöltjei között van George Michael is!
 
Idén egy ezerfős, művészekből, történészekből és a zeneipar szereplőiből álló csapat szavaz a végső kiválasztottakról. De a rajongói szavazatok is számítanak abban, hogy George Michael bekerülhet-e végre a Rock & Roll Hall of Fame-be, vagyis a Rock & Roll Hírességek Csarnokába, ahol már régen ott lenne a helye, de még csak most került be először a jelöltek közzé. Azokat a művészeket lehet jelölni a csarnokba, akik az első hivatalos felvételüket legalább 25 éve készítették. A legtöbb szavazatot elnyerő művészek  nevét májusban jelentik be, és ősszel iktatják majd be őket egy ceremónián.

Ez egy igazán nagy és méltó elismerése lenne GM művészetének, ha sikerülne őt bejuttatnunk a rajongói szavazatokkal.
Szavazni az alábbi linken lehet, minden nap, egészen április 28-ig. Több email címről is lehet naponta szavazatot leadni, így minél több email címről szavazunk naponta, annál nagyobb az esélye, hogy a legtöbb szavazatot kapja. Mert összesen csak 5-7 művész juthat be évente a Rock & Roll Hall of Fame-be.
 
Az első szavazás után, a visszaigazoló emai-ben a gombra kattintsatok majd rá, mert enélkül érvénytelen a szavazat, de ezt csak az első szavazáskor kell megcsinálni. Bár 5 jelöltet lehet választani a szavazáskor, de nagyon fontos, hogy csak George-ra szavazzatok, hogy őt tudjuk feljebb juttatni, és az ő esélyeit növeljük!

Fogjunk össze George érdekében, hogy megszerezzük neki ezt a méltó elismerést is!
Ne felejtsünk el szavazni rá minden nap!
 

 
Szavazni ezen a linken lehet, április 28-ig:

 
 
A Rock & Roll Hall of Fame-ről bővebben ezen a linken olvashattok:
https://hu.wikipedia.org/wiki/Rock_and_Roll_Hall_of_Fame

George Michael, az Iron Maiden és a Joy Division is bekerülhet a Rock & Roll Hírességek Csarnokába
 
 

---

 

 
 
George Michael hivatalos facebook oldalának bejegyzése:
 
"Nagyon örülünk, hogy George-ot elismerték és jelölték a 2023-as Rock & Roll Hall of Fame-be való felvételre.
A számos elismerés mellett amelyet karrierje során kapott, tudjuk, hogy megtiszteltetés lenne számára, ha bekerülne a tehetséges zenészek idei rendkívüli csoportjába.
George családja és a GME nevében szeretnénk gratulálni a többi jelöltnek, és köszönetet mondani George Lovelies-einek, hűséges rajongóinak és a zenéje szerelmeseinek a folyamatos támogatásukért.
A rajongói szavazás már megkezdődött. Április 28-ig minden nap szavazhattok a következő címen: vote.rockhall.com "