^Ugrás fel

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

George Michael Web

Magyar George Michael rajongói oldal

Hírek

Hírek 

 

Ma az RTL Klub Híradójában volt egy riport arról, hogy a Wham! - Last Christmas dala végre elérte az 1. helyet az UK slágerlistán. Ez a riport nagyon korrekt és méltó George Michael emlékéhez.
Köszönjük szépen ezt a nagyszerű riportot az RTL Klub-nak, és a riport készítőinek! ❤

 
 
 Békés, boldog, egészségben és sikerekben gazdag új évet kívánunk, minden George Michael rajongónak!
Happy New Year!
 

 


 


 

 
 
 


    

 

 

 


 

 

 

Elérte az 1. helyet a Wham! - Last Christmas dala, az Official Charts UK slágerlistán! 🥇🏆🎉🎉🎉
 
Hatalmas meglepetésként ezen a héten, 36 év után végre az sikerült a Last Christmas dalnak az Official Charts UK slágerlista élére jutnia. A dal a múlt héten csak a 3. helyen volt, de 9,2 millió letöltéssel sikerül az 1. helyre jutnia.
A Last Christmas dal ezzel egy új rekordot is felállított, mert eddig ez a dal várt a legtöbbet, 36 évet arra, hogy az 1. helyre kerüljön. Ezzel megelőzte az eddigi rekordert, Tony Christie - (Is This The Way To) Amarillo dalát, amelynek 33 év és 4 hónap kellett ahhoz, hogy 2005 márciusában megszerezze az első helyet.
 
A jó hírt ünnepelve Andrew Ridgeley a Twitteren tisztelgett néhai zenésztársa, George Michael előtt:
"Nagyon örülök, egy kissé meglepett, de mélységes elégedettséggel tölt el, hogy a WHAM! ikonikus karácsonyi klasszikusa, a Last Christmas végre elnyerte az 1. számú elismerést. Ez méltó tisztelgés George dalszerzői zsenialitása előtt, erre az eredményre rendkívül büszke lett volna, és teljesen el lenne ragadtatva tőle."
 
Martin Talbot, a Official Charts Company vezérigazgatója hozzátette:
"A Last Christmas egy fantasztikus dal. Néhány héttel azután, hogy Mariah Carey - All I Want For Christmas Is You dala 26 év várakozás után elérte az 1. helyet, és a Wham! is ilyen sok idő után elérte a slágerlista 1. helyét, valóban jól megmutatja, hogy mennyire szereti a brit közönség a karácsonyi klasszikus dalaikat. "

 
 
Az Official Single Chart Top 100 lista itt nézhető meg:
Wham's Last Christmas finally reaches Number 1 and sets Official UK Chart record


 

 

George Michael ex-partnere, Fadi Fawaz kedden betört a néhai sztár lakásába.
Karácsony előtt néhány nappal, kedden Fadi Fawaz betört a néhai sztár Regent's Park-i lakásába. Fadi ebben a lakásban élt tavaly nyárig, amikor valószínűleg drogos-ittas állapotban teljesen szétverte a lakás berendezését. Akkor Fadi-t letartóztatták, és George családja kilakoltatta, azóta a lakás üresen állt.
 
De kedden Fadi valahogy átmászott a kapun, és betörte a lakás földszinti ablakát, majd behatolt az ablakon át a lakásba. A szomszédok kihívták a rendőrséget, akiknek Fadi azt ordítozta, hogy " Ez a hely az enyém! George azt akarta, hogy a lakás az enyém legyen."
 
Egy szemtanú elmondta:
"Fadi rosszul nézett ki, mintha durva szereken élne, és emellett nagyon érzelmes állapotban volt. Valahogy sikerült átjutnia a biztonsági kerítésen, mielőtt betörte az egyik ablakot, és bement a lakásba. Amikor a rendőrség megérkezett, megpróbáltak beszélni vele, de ő csak azt üvöltötte, hogy ez az ő helye, és George azt akarta, hogy megkapja a lakást. Végül a rendőrök kirángatták Fadi-t a lakásból, de kíváncsi vagyok, hogy milyen hamar fog visszatérni. Ez nagyon nehéz és magányos időszak lehet Fadi számára, George halálának az évfordulójával. Fadi évek óta a saját maga legrosszabb ellensége, de nehéz nem érezni némi szimpátiát iránta."
 
Annak ellenére, hogy Fadi-t erőszakkal távolították el George lakásából, nem tartóztatták le. A rendőrség szerint felkérték, hogy hagyja el a környéket, és Fadi ennek eleget tett.
A Met Police szóvivője az ügyről elmondta:
"A rendőrök találtak egy férfit az ingatlanon belül. Állítólag egy ablakot betört, amit később bedeszkáztak."
 

George Michael’s ex Fadi Fawaz caught breaking into star’s £5m home days before anniversary of his death
https://www.thesun.co.uk/tvandshowbiz/13563539/george-michael-fadi-fawaz-5m-home-anniversary-of-death/