^Ugrás fel

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

George Michael Web

Magyar George Michael rajongói oldal


Shirley Lewis vokalista 4 posztban is megemlékezett jóbarátjáról, George Michael-ről:

"Emlékezés George Michael-re az 59. születésnapján. Emlékeztetnem kell magam, hogy a halál az élet vége, NEM a szeretet vége."
 

 


Shirley Lewis:
"Emlékezzünk ma George Michael-re, ma lenne az 59. születésnapja. ?
A 2. kép a legutolsó születésnapi üdvözlőlap fotója, amit a főnökömtől kaptam (2016. május). Aki ismer, az tudja, hogy nem tartok meg képeslapokat, de nagyon örülök, hogy valamiért mégis megtartottam ezt. Időnként elolvasom, és könnyek szöknek a szemembe. ? Annyira hálás vagyok a pillanatokért, annyira örülök, hogy megismertelek!? Boldog mennyei születésnapot!"

 

 


Shirley Lewis: " Boldog mennyei születésnapot örök főnökömnek, George Michael-nek. Hiányzol ?"

 

---

Shirley Lewis az 'Official George Michael Band' nyílvános facebook csoportban is megosztott egy születésnapi posztot:
https://www.facebook.com/groups/cowboys.angels.original.georgemichaelband/posts/2883299148629961/

 

***


 


Caroline True fotóművész is megemlékezett jóbarátjáról, George Michael-ről:
"Boldog születésnapot Yog ? Rád mosolyogva, mosolyogj rám!"

 

 


Jane Eva Cooper (festőművésznő, George pszichiáterének és régi jóbarátjának,  Dr. Barrington Cooper-nek az özvegye) egy GM-ről készült dokufilmmel emlékezett meg, amelyet a Wham! menedzsere, Simon Napier Bell készített és az UK-ban mutatták be. A posztban a 2. képen egy fotó van George-ról és Kenny-ről:

"Ez az első igazán kedves és valós elbeszélés George életéről, amely pontosan, együttérzéssel és tisztességgel mutatja be. Ragyogóan kitalálta és rendezte: Simon Napier Bell.  Ha szereted George-ot és a zenéjét, akkor nevetni, és sírni fogsz. Tisztelet a néhai férjemnek, Dr. Barrington Cooper-nek és egy cameo-szereplésemnek. Boldog születésnapot George-nak június 25-én."

 

 

Jane Eva Cooper (festőművésznő, George pszichiáterének és régi jóbarátjának,  Dr. Barrington Cooper-nek az özvegye):
"Boldog születésnapot George. GEORGE MICHAEL - Egy művész portréja - Azoknak, akik élvezték a megfelelően kiválasztott idézeteket az új film részlleteiben, amelyek most megjelentek az Amazonon, az Apple-n és az iTunes-on. George mindig is csodálta a kézírásomat, így ez neki, az intelligenciájának, az őrültségének, a hatalmas tehetségének, az emberiség iránti nagy törődésének és szeretetének, valamint a sok vidám együttlétnek az emléke."

 

 

FRISSÍTÉS:
 

 

 

Kenny Goss Instagram posztja, 2022. június 25-én:
 
"Boldog születésnapot, drága George!
Rád gondoltam, amikor ez Amerikában megtörtént (az USA-ban eltörölték a nők abortuszhoz való jogát).
Elképzeltem, ahogy hangosan felszólalnál ellene és írnál egy olyan dalt, mint a "Shoot the dog" Trump-al és a Legfelsőbb Bíróság bíróival az ágyban, egy videóban. Emlékszem, hogyan vállaltál fel olyan csatákat, amelyekről a nagy zenei emberek azt mondták, hogy tönkreteszik a karrieredet! De azt mondtad, hogy ez sokkal fontosabb, annyi igazságtalanság miatt küzdöttél. Nem törődtél a vagyonnal, és minden pénzedet odaadtad volna, amit valaha is megkerestél, hogy megállítsd ezt a hihetetlen döntést... Nem szerettél Amerikában fellépni, mert sok embernél előbb láttad, hogy ilyen dolgok fognak történni. Gyermekként még szeretted Amerikát. Imádtad a Dallas tévéműsort, én voltam a te amerikai angyalod.
"Áldd meg a napot, amikor az életembe jöttél,
még mindig emlékszem a buja cowboyra a csillagaiddal és csíkjaiddal,
aki texasi mosolyával beragyogta a napomat."
Bárcsak itt lennél a születésnapodon, felvállalnád ezt a katasztrófát, és mindenki számára helyrehoznád. Hiányzol!"