^Ugrás fel

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

George Michael Web

Magyar George Michael rajongói oldal


Shirley Lewis vokalista megemlékezett jóbarátjáról, George Michael-ről:
"Bár a veszteség fájdalma soha nem múlik el, karácsonykor mélyen érezhető. Hiányzol ?"
 
 

Shirley Lewis:
"Hálás vagyok a sok nevetésért, harmóniáért és emlékért. Szeretünk téged."

 

Shirley Lewis:
"Az évnek ez az időszaka nélküled sosem lesz ugyanaz. Köszönjük a hihetetlen zenei utazást, találkozunk a túloldalon."

 

Caroline True fotóművész is megemlékezett jóbarátjáról, George Michael-ről:
"Különösen az évnek ebben az időszakában nagyon hiányzol, csodálatos barátom."

 

Jane Eva Cooper (festőművésznő, George pszichiáterének és régi jóbarátjának,  Dr. Barrington Cooper-nek az özvegye)

"Fentről" azt kérték, hogy George Michael halálának 5. évfordulója alkalmából osszam meg még néhány személyes fotómat. Ez egyben a férjem, Dr. Barrington Cooper halálának az évfordulója is. Ezek a képek egy Barrie tiszteletére rendezett partin készültek, és George nevetve nézte a képaláírásokat, amelyeket egy nagy táblára írt a Barrie életének különböző szakaszaiban készült fotókról. Kenny van hátul, én pedig koktéllal a kezemben rejtőzöm mögötte - nagyon jól tudtam elbújni, amikor George és Kenny jelenlétében voltam -, a lányom, Florence pedig elöl van, és a GM-et bátorítja a gonosz szellemességével.
"A halál jelenlétében tovább kell énekelnünk az élet dalát.
Képesnek kell lennünk elfogadni a halált, és el kell távolodnunk a jelenlététől, hogy jobban el tudjuk viselni a terheinket és könnyítsük mások terheit. Bánatunkból megértésnek kell fakadnia. . ." Seneca

 

 


Kenny Goss is megemlékezett néhai partneréről:
" Imádom, hogy a lovelies-eknek vannak ilyen fotóik. Erre az időre emlékszem. New Yorkban-ban volt, és megtaláltuk ezt a hihetetlen helyet, kilátással a Central Parkra. Éppen akkor tudtuk meg, hogy az utolsó háromban vagyunk, akik megszerezhetik. Azt mondta, hogy mi a fene, ez felháborító. Tudtam, hogy egyikünk összeroppan majd az interjúkérdések nyomása alatt. Szóval megnéztünk még más helyeket is. Azért ült azon a ládán, mert azt mondta:
"Drágám, ez kurv@ fárasztó, pihennem kell egy kicsit".


 


Kenny Goss visszaemlékezett arra is, hogy a megismerkedésük első évében George egy herendi porcelán macskát vett az édesanyja születésnapjára:
"Arra gondoltam, hogy ma van George Michael édesanyjának születésnapja, és eszembe jutott, hogy az első évben, amikor megismertem, egy kismacskát akart ajándékba venni az édesanyjának. Azt hiszem egy Herend USA nevű cégtől volt, amit mindannyian láttunk már a boltokban. Ő mindig véletlenszerű helyeken nézelődött, amikor ez az egy hely Londonban annyi sok gyűjtőfigurát tart. Mindegyik gyönyörű és minden otthonban jól mutatnak. Imádok néhány figurát. Furcsa, hogy ilyen dolgokra emlékszünk, és aztán gondolunk erre, amikor ő már elhunyt. Annyira izgatott volt, hogy megszerezte ezt a macskát."