^Ugrás fel

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

George Michael Web

Magyar George Michael rajongói oldal


 
 
A brit X-Faktor győztese, Joe McElderry az Edinburgh-i Festival Theatre-ben tiszteleg George Michael előtt.
Az X Factor-győztes és musical sztár, Joe McElderry 2022-ben visszatér vadonatúj műsorával, amellyel az ikonikus George Michael zenéjét fogja ünnepelni.
McElderry új, Freedom című műsorával a világ egyik legkedveltebb zenei legendája előtt tiszteleg, amikor 2022. október 17-én koncertet ad majd a Nicolson Street-i helyszínen.
A Wham frontemberének Grammy-díjas slágereit és hatalmas zenei örökségét ünneplő Freedom koncert egy energiával teli show lesz, amely minden bizonnyal táncra fogja csábítani a közönséget, miközben McElderry felidézi a zenekarával George Michael klasszikus dalait.
Olyan dalokra számíthatunk, mint a Careless Whisper, a Faith, a Don't Let The Sun Go Down On Me, a Fast Love és még sok más dal, miközben McElderry egy utazásra viszi a közönséget hőse dalgyűjteményén keresztül.

Joe McElderry 2009-ben megnyerte az ITV The X Factor hatodik szériáját, miután lenyűgöző duettet énekelt zenei példaképével, George Michael-el a Don't Let The Sun Go Down On Me című dalban, amely pillanatot azóta több mint hétmillióan látták a YouTube-on, és amelyet a 30 éves énekes soha nem fog elfelejteni.
Erre így emlékezett vissza:
"A mai napig meg kell csípnem magam ahhoz, hogy elhiggyem én valóban George Michael-el énekelhettem. Abszolút megtiszteltetés és kiváltság volt számomra, és erre örökre emlékezni fogok."
"Az, hogy most a vadonatúj Freedom turnéval útnak indulhatok, és lehetőségem lesz fellépni és ünnepelni ennek az abszolút legendának a zenéjét, egyszerűen fantasztikus. Alig várom."

Ben Hatton a Cuffe and Taylor promótere elmondta:
"Ez egy nagyon izgalmas új turné 2022-re, és Joe McElderry saját hihetetlen tehetsége, valamint George Michael-höz fűződő személyes kapcsolata tökéletesen alkalmassá teszi őt arra, hogy ezt a show-t előadja."
A társproducer Jamie Lambert hozzátette:
"Joe-nak nem csak csodálatos hangja van, de olyan sugárzó a személyisége is, hogy a közönség szívesen van a társaságában. A Freedom egy fantasztikus show lesz."


A Freedom című előadásra a Festival Theatre-ben 2021. október 29-én, pénteken 10 órakor kezdődik a jegyárusítás, és online a www.cuffeandtaylor.com címen lesz elérhető.
A további skóciai dátumokkal a Freedom 2022. október 15-én, szombaton a glasgow-i SEC Armadilló-ban és 2022. október 18-án, kedden az Aberdeen Music Hallban fog fellépni.
 

X Factor winner Joe McElderry to pay tribute to George Michael at Edinburgh’s Festival Theatre