^Ugrás fel

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

George Michael Web

Magyar George Michael rajongói oldal


 

George Michael exe, Kenny Goss örökölheti 97 millió fontot érő vagyonának egy részét, miután lezárult a bírósági vita.
 

George Michael exe, a texasi Kenny Goss megegyezett a néhai énekes családjával, a 97 millió fontot (kb. 38 milliárd forintot) érő végrendeletéről. A szupersztár 2016-ban bekövetkezett halálát követően George Michael vagyonkezelői, akik között van a nővére, a 62 éves Yioda és Christopher Organ, aki évekig képviselte George-ot, megfogadták, hogy Kenny "egy fillért sem kap" tőlük.
 

A Daily Mailnek nyilatkozó Sebastian Shakespeare szerint mindannyian megegyeztek, de az ügy részletei titokban maradtak. Kenny korábban havi 15 ezer font (kb. 6 millió forint) kifizetését kérte, azt állítva, hogy a néhai énekes a 2009-es szakításuk után is támogatta őt anyagilag.
 

George és Kenny 13 évig éltek együtt, a Wham! sztárja egykor "élete szerelmeként" jellemezte őt.
A pár egy Fred Segal étteremben találkozott Los Angelesben még 1996-ban, nyolc évvel azután, hogy George Amerikába költözött. Szakításukra 13 évvel később került sor, de csak 2012-ben erősítették meg, miután George bejelentette a színpadon, az egyik koncerten.

"Igazság szerint Kenny és én már két és fél éve nem vagyunk együtt. Nagyon szeretem őt. Ez az ember sok örömet és fájdalmat hozott az éltembe."
"A szerelmi életem sokkal viharosabb volt, mint akartam volna, és nagyon szomorú vagyok a Kenny-vel való kapcsolatom miatt. Sajnálom, hogy fájdalmat okoztam." - mondta akkor George.

 

Szakításuk ellenére Kenny továbbra is támogatta exét, egy évvel később elkísérte George-ot a bírósági tárgyalására, és meglátogatta őt egy osztrák kórházban, amikor 2011-ben tüdőgyulladást kapott.
 

George, aki 2016 karácsonyán, 53 éves korában hunyt el, 96,7 millió fontot érő vagyonából, a végrendeletében nem hagyott pénzt Kenny-re. Az énekes vagyona a testvéreire, Melanie-ra és Yiodára szállt, az apja, a közeli barátai és egykori munkatársai kisebb összegeket kaptak. George későbbi exére, Fadi Fawaz-ra, akivel a Kenny-vel való szakítása után járt, szintén nem hagyott semmit.
 

 


George Michael's ex to inherit part of his £97m fortune after court battle is settled
https://www.hellomagazine.com/celebrities/20210513113037/george-michael-ex-kenny-goss-settles-court-battle-will/?fbclid=IwAR0t_cJJTq26Ieng07qtNJPb9HqwjzxbvCgBBG05cuXJBKbE61I6HwVlb5A