^Ugrás fel

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

George Michael Web

Magyar George Michael rajongói oldal


 

 

A The Sun újság szerint, volt egy hivatalos dokumentumfilm terv George Michael életéről, ami most meghiúsulni látszik.
(Simon Boyle újságíró Bizarr rovatából)
 
Életem során nem volt nagyobb sztár, mint George Michael.
A pop ikon és a tehetséges író az adományaitól kezdve a drámai és problémás személyes életéig, a kábítószer-fogyasztással vívott csatákig, sőt egy börtönszakaszig teljes életet élt és hihetetlen örökséget hagyott maga után - valamint rengeteg csodálatos , tragikus és mulatságos történetet.
Mint szemtelen fiatal riporter, találkoztam vele, és rengeteg kérdést tettem fel neki a bajaival kapcsolatban, amelyekre nem akart válaszolni, de mégis volt egy olyan klasszikus cselekedete, hogy készített nekem egy bögre teát.
Az övé egy olyan élet, amely megérdemli, hogy emlékezzenek rá és tiszteletben tartsák mindazért, ami volt - zseniális, kaotikus és időnként őrült, de teljesen kasszasiker.
Szomorúan hallom, hogy egy nagyon régóta várt életrajzot tartanak vissza róla, a kulisszák mögötti drámák és ellentétek miatt.

A George családjában történő tragédiák és peres jogi ügyek miatt is húzódott ez a film terv, de a családtagok, barátok, GM közeli munkatársai és Kenny Goss nem értenek egyet abban sem, hogy mi legyen benne a filmben.

 
Források szerint, a néhai szupersztár örökösei szívesen támogatnának egy GM-ről szóló filmet, miután látták az Elton John-ról és a Queen-ről szóló filmek sikerét, és George karrierjének egy filmben való megünnepléséről beszéltek már filmesekkel. De azt mondják, hogy a film cselekmény ötletei és tervei, "kihívást" jelentettek és nézeteltéréseket okoztak a rokonok és a legközelebbi barátok között.
George rokonai, köztük a nővére, Yioda aki a birtok ügyeinek kezelője, és a konzervatív édesapja, Kyriacos érthető módon szívesen látnák az életének néhány színesebb aspektusát, míg mások, köztük George régóta vele dolgozó kollégái, közeli barátai és volt partnere, Kenny Goss ellentétes véleményen vannak. Kenny jelenleg azért küzd, hogy George hatalmas örökségéből ö is részesedjen, de a sztár életéről szóló projektekbe is beleszólást szeretne tekintve, hogy ő sokáig főszereplője volt George éltének.
Minden életrajznak óvatosnak kell lennie a még élő emberek részvételével és ábrázolásával kapcsolatban.
Kollégái, közeli barátai és az ex, Kenny Goss ellentmondásban vannak a cselekményvonallal kapcsolatban.
 
De a családot a másik ex-partner, Fadi Fawaz egyre felháborítóbb viselkedése is aggasztja. Fadi súlyos démonokkal küzd, és egy sor negatív véleményt fogalmazott meg a néhai sztárról és családjáról, de mégis jogai lennének a George-al való kapcsolatának valamilyen ábrázolására is. Hiszen Fadi nagy szerepet játszott az ikon életének végén, amikor felhívta a rendőrséget, miután karácsonykor George-ot holtan találta az otthonában, Oxfordshire-ben.
 
Adam Lambert énekes neve is a film leendő főszereplőjeként felvetett nagy nevek között van, és nemrég azt mondta, hogy szívesen eljátszaná a néhai énekest a filmben, ha ezt a szerepet hivatalosan felajánlanák neki.
De egy forrás elmondta: "Ez egyike azoknak a dolgoknak, amelyek kezdetben mindenki számára bravúrosnak tűntek, de gyorsan rájöttünk, hogy nehezebbnek bizonyult megvalósítani, mint azt bárki is remélte.
Nagyon sok ellentmondó nézet van, és néhány nagyon bonyolult jogi harc is folyik a hagyaték és az életében részt vevők egy része között - amelyek állandó fejfájást okoznak.
Ennek eredményeként most úgy érzik, mintha a film terveit egyelőre a hátsó polcra kellene tenniük.
A családja kétségbeesetten védi George emlékét, és imádnának egy filmet, amely valóban minden tehetségét megünnepelné, de ez talán nem lehetséges az életének a sötétebb aspektusai bemutatása nélkül, vagy anélkül, hogy egy csomó új problémát okozna. Ez egy véget nem érő jogi és PR-katasztrófa is lehet."
 
Sajnálatos módon ők nem úgy szeretnék a filmet elkészíteni mint George, de a róla készült film figyelemre méltó mozifilm lehetne - viszont George soha nem volt olyan, aki a saját hibáit leplezte.
George nevetett a hibáin, őszintén beszélt róluk és felvállalta őket. . . és az életéről szóló filmjének is pontosan ezt kellene tennie.


 
George Michael biopic in chaos after bitter rows between family, friends and his ex boyfriends