^Ugrás fel

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

George Michael Web

Magyar George Michael rajongói oldal


 

 

 

Elérte az 1. helyet a Wham! - Last Christmas dala, az Official Charts UK slágerlistán! 🥇🏆🎉🎉🎉
 
Hatalmas meglepetésként ezen a héten, 36 év után végre az sikerült a Last Christmas dalnak az Official Charts UK slágerlista élére jutnia. A dal a múlt héten csak a 3. helyen volt, de 9,2 millió letöltéssel sikerül az 1. helyre jutnia.
A Last Christmas dal ezzel egy új rekordot is felállított, mert eddig ez a dal várt a legtöbbet, 36 évet arra, hogy az 1. helyre kerüljön. Ezzel megelőzte az eddigi rekordert, Tony Christie - (Is This The Way To) Amarillo dalát, amelynek 33 év és 4 hónap kellett ahhoz, hogy 2005 márciusában megszerezze az első helyet.
 
A jó hírt ünnepelve Andrew Ridgeley a Twitteren tisztelgett néhai zenésztársa, George Michael előtt:
"Nagyon örülök, egy kissé meglepett, de mélységes elégedettséggel tölt el, hogy a WHAM! ikonikus karácsonyi klasszikusa, a Last Christmas végre elnyerte az 1. számú elismerést. Ez méltó tisztelgés George dalszerzői zsenialitása előtt, erre az eredményre rendkívül büszke lett volna, és teljesen el lenne ragadtatva tőle."
 
Martin Talbot, a Official Charts Company vezérigazgatója hozzátette:
"A Last Christmas egy fantasztikus dal. Néhány héttel azután, hogy Mariah Carey - All I Want For Christmas Is You dala 26 év várakozás után elérte az 1. helyet, és a Wham! is ilyen sok idő után elérte a slágerlista 1. helyét, valóban jól megmutatja, hogy mennyire szereti a brit közönség a karácsonyi klasszikus dalaikat. "

 
 
Az Official Single Chart Top 100 lista itt nézhető meg:
Wham's Last Christmas finally reaches Number 1 and sets Official UK Chart record