^Ugrás fel

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

George Michael Web

Magyar George Michael rajongói oldal

 


George Michael nővérének, Melanie Panayiotou-nak közölték a halála okát.

A sztár nővére pontosan három évvel az öccse, George után hunyt el  2019. karácsonyán. Melanie Panayiotou halálának okát, hét hónappal a halála után közölték.

George Michael nővérét, 59 éves korában holtan találták az ő észak-londoni Hampstead-i házában, amely korábban az öccse tulajdona volt. Mostanáig Melanie halálának oka rejtély volt, az egyik családtag azt állította, hogy a "megtört szíve miatt halt meg".

Egy jelentés szerint George szeretett nővére, Melanie azután halt meg, miután diabéteszes kómába esett, a diabéteszes ketoacidosis miatt. Annak ellenére, hogy a rendőrség nem kezelte gyanúsnak az esetet, Melanie halálának oka a temetés idején még nem volt ismert.

A boncolás utáni jegyzőkönyvet, amelyet idén márciusban állítottak ki, a belvárosi North Coroner asszisztense, Jonathan Stevens hitelesítette.

A Mirror újság szerint:
"A fodrásznő diabéteszes ketoacidosisban halt meg, egy szövődményben, amelyet az inzulin hiánya és a magas vércukorszint okozott. A cukorbetegséget halálozási okként jelölték meg."
A halottkémi jelentés azt is rögzítette, hogy Melanie halálához hozzájáruló egyéb tényezők közé tartozott a hipertóniás szívbetegség, az elhízás és a bronchopneumonia.

Melanie Panayiotou-t, a Highgate temetőben egy jelöletlen sírba temették a  testvére, George Michael és az édesanyjuk, Lesley mellé, egy zárt körű temetésen, amelyen csak a szűk család és néhány barát, köztük Shirlie és Martin Kemp vettek részt.

Közvetlenül Melanie halála után, egy családtag beszélt a Daily Mail-nek arról, hogy milyen hatással volt ez az újabb a tragédia a családra:

"Át kell érezni George és Melanie apjának, Jack-nek az érzéseit - ő már idős ember, és a lányát is el kell temetnie a fia után."

"Ez szörnyű dolog a család számára. Sem Melanie, sem Yioda [a másik nővér] soha nem dolgozott, George gondoskodott róluk."

"Mindketten nagyon hasonlítottak rá, ők nagyon magánemberek és nagyon komplikált emberek."


 

George Michael's sister Melanie Panayiotou's cause of death is confirmed
https://www.smoothradio.com/artists/george-michael/sister-melanie-panayiotous-cause-of-death/