^Ugrás fel

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

George Michael Web

Magyar George Michael rajongói oldal

 


  

 

George Michael rajongói végre meglátogathatják az énekes sírját - ha megtalálják

George Michael sírja az észak londoni Highgate temető nyugati részében van, az édesanyja mellé lett temetve, de a családja kérésére nem jelölik sírkővel vagy kereszttel a sírját.

A George Michael rajongók most először látogathatják meg a sírját ... ha megtalálják.

A temető, ahol eltemették, üdvözli a látogatókat, de a parcellája megjelölés nélkül marad.

Korábban csak vezetett túrákon lehetett bejutni a Highgate temető nyugati részébe. De a temetői túra útvonala továbbra tartalmazza a poplegenda sírhelyét.

A West Highgate temetőt tegnap újra megnyitották a kísérő nélküli látogatók számára, akik előzetesen online jelentkezhettek be a látogatásra.

A temető szóvivője elmondta:
"Kísérletként lehetőséget kínálunk a látogatóknak arra, hogy hivatalos kíséret nélkül, egyedül nézhessék meg a Highgate Cemetery West-et ."

Ma van az utolsó nyílt nap, de a temető vezetősége szerint további nyílt napok is lesznek még a nyár folyamán, ha ez a kétnapos próba most sikeres lesz.

Lehet, hogy a rajongóknak nehéz lesz megtalálni a Faith énekesének sírját, mivel nincs sírköve, és a családja kérésére a temető nem fogja bejelölni a sírt térképen vagy útjelző táblán.

A temető egyik forrása korábban elmondta:
"A család azt akarja, hogy ne legyen semmi a síron - ne legyen sírkő, ne legyen kereszt sem - hogy a rajongók ne tudják, hol található a sírja."

"Úgy érzik, hogy ha megjelölnék a sírt, az morbid turisztikai vonzerő lenne az emberek számára. Sok rajongó úgy érzi, hogy George többet érdemelne, de tiszteletben kell tartanunk a család kívánságait. ”

George sírja az édesanyja, Lesley sírja mellett helyezkedik el, amelyet egy fehér kereszt alakú sírkő jelöl.

Az énekes nővérét, Melanie Panayiotou-t aki 59 éves korában, a testvérét követően 3 évvel később hunyt el, szintén a temetőbe temették.

A közönség leróhatja kegyeletét számos más ismert személyiség sírhelyénél, köztük Bob Hoskins színész, Tom Sayers csupasz öklű bokszoló és Dame Beryl Bainbridge író sírhelyénél.

Karl Marxot, aki a kommunista manifesztumot írta, a keleti temetőben temették el.

Az 1970-es évek óta ez az első alkalom, hogy a temető nyugati részét megnyitják a hivatalos kísérő nélküli látogatók számára.

A látogatókat arra figyelmeztetik, hogy ne térjenek le a temetőben lévő utakról az "instabil műemlékek, meredek ösvények, rejtett lyukak, méh- és darázsfészek” kockázata miatt.
 

 

*George Michael névtelen sírjáról fotók láthatóak ebben az eredeti cikkben:
(Az első fotó valószínűleg egy friss kép, a másik fotó tavaly decemberben már megjelent egy cikkben.)


George Michael fans finally able to visit singer's grave – if they can find it
https://www.dailystar.co.uk/showbiz/george-michael-fans-finally-able-22340885?fbclid=IwAR1KopVNTdn1ItFrVwVDib_8joC6gWuNA3YZmSEbETXy_gkPm0egO6AUP_E