^Ugrás fel

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

George Michael Web

Magyar George Michael rajongói oldal


 

George Michael testvérét, Melanie Panayiotou-t a sztár jelöletlen és névtelen sírja mellé temetik.

George Michael testvérét, Melanie Panayiotou-t állítólag a sztár jelöletlen és névtelen sírja mellé temetik egy magántemetésen a jövő héten.
A fodrásznő a Hampstead-i otthonában halt meg karácsonykor (december 25-én) 57 éves korában, pontosan három évvel az énekes testvére halála után. Most azt állítják, hogy Melanie-t, George és az édesanyjuk Lesley mellett fogják eltemetik a jövő héten az észak-londoni Highgate temetőben.

A Daily Star Sunday szerint Melanie "határozottan" kap majd sírkövet, ellentétben az öccsével, miután a család úgy döntött, hogy nem akarják azt, hogy a végső pihenőhelye egy szentély legyen a rajongók számára.
Egy forrás azt mondta az újságnak:
"George-nak még mindig nincs sírköve három évvel a halála után sem, és ez így is fog maradni. Most, hogy meglátogatják majd Melanie-t is a családi parcellában a közeli hozzátartozók, nem akarnak ott rajongókat és emléktárgyakat látni, azt akarják, hogy tartsák tiszteletben a tragikusan elvesztett szeretteiket."

Az informátor elmagyarázta, hogy George családja szemtanúja volt annak, ahogy a sztár otthona egy "zsúfolt szentéllyé" változott, a rajongók pedig virágot és egyéb tárgyakat hagytak a házai előtt a 2016.évi halálát követően.
A forrás hozzátette:
"A családtagok azt akarják, hogy a sírjuk egy olyan hely legyen, ahol George és szegény nővére valóban békében pihenhetnek. George családja fizetett azért, biztonsági őrök vigyázzanak a sírjára.”

A Metro.co.uk kapcsolatba lépett a a család képviselőivel, hogy kommentálják ezeket az értesüléseket.

 

 

George Michael’s sister Melanie Panayiotou to be ‘buried next to his unmarked grave’ after sudden death
https://metro.co.uk/2019/12/29/george-michaels-sister-melanie-panayiotou-buried-next-unmarked-grave-sudden-death-11971472/?fbclid=IwAR2Lj4ZH8JnQuiwgbKk8PRtKopRM1N6X7ZC2ThMOD9yCpajt8vg0_PNd_24
 


George Michael's sister Melanie Panayiotou 'will be buried alongside her brother's unmarked grave but the singer will still not get a headstone' following her death aged 59
https://www.dailymail.co.uk/news/article-7833745/George-Michaels-sister-Melanie-Panayiotou-buried-alongside-brothers-unmarked-grave.html?fbclid=IwAR2DgEZP4yBTsbzFtO6KscLoeSBae5ikVs67ezjrDbwFIUZVESX5DYS82Qg