^Ugrás fel

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

George Michael Web

Magyar George Michael rajongói oldal


 

 

Andrew Ridgeley egy tv műsorban elmondta, hogy mi volt az oka annak, hogy tollat ragadott és szeretett barátja, George Michael emlékére írt egy könyvet.
 

Andrew:
Nyilatkoztam egy újságnak arról a szociális média kampányról, amely a Last Christmas dalt akarja a slágerlisták élére George halálának évfordulójára, és ez valójában felidézte a Wham! iránti szeretet mélységét.
Aztán a megemlékezés George-ról, amelyet Shirlie & Pepsi és én tettünk a BRIT Awards gálán, ismét hatalmas szeretetáradatot okozott, de úgy tűnt, hogy talán egy egész generáció is létezik már, akik nem ismerik George háttértörténetét és a Wham! háttértörténetét sem.

Műsorvezető:
Milyen volt ez a folyamat számodra, amikor ezeket a képeket nézted meg magadról és George-ról, és az összes együtt töltött boldog időkről?

Andrew:
Valójában nagyon kedves dolog volt visszaemlékezni ezekre az időkre, sok emlék van a csodálatos időkről amelyek közül választottam, hogy emlékezzem rá és a kapcsolatunkra.

Műsorvezető:
Andrew, mit mondott George, amikor utoljára láttad őt?

Andrew:
A Scrabble játék tábla fölött, a bosszúról és a visszavágóról beszélt, az előző héten meglehetősen megalázó veréség miatt, igen, szeretett volna rendes dolgokat csinálni a barátaival, és ezek a pillanatok voltak a legjobbak.