^Ugrás fel

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

George Michael Web

Magyar George Michael rajongói oldal
 

Elton John szerint, George Michael túl makacs volt ahhoz, hogy segítséget kérjen a függőségével kapcsolatban
 

Elton John-ról holnap megjelenik egy új életrajzi könyv. Ezzel kapcsolatban adott egy interjút, amelyben George Michael-ről is beszélt. Elton nyíltan beszélt arról, hogy saját maga is küzdött a drogokkal, és a hozzá forduló barátainak is segített a szenvedélybetegségük leküzdésében. Példaként említette Donatella Versace divattervezőt, aki hozzá fordult segítségért, hogy szabadulni tudjon a drogoktól. De arról is beszélt, hogy nem minden barátja fogadta el a segítségét, George Michael sem akarta, hogy Elton segítsen neki a drogról való leszokásban.
Elton így beszélt róla:
"Vannak olyan emberek, akiknek próbálsz segíteni, de ők nem akarják ezt tudomásul venni. George Michael is ilyen volt. Egy ideig elment Svájcba (a drogelvonóra), de túl makacs volt. Furcsa volt; amikor George meghalt, Ozzy Osbourne azt mondta nekem: - Tudod mit, Elton? Én azt hiszem, hogy George nem akart tovább itt maradni.” Tudom, hogy ez durva dolognak tűnik, de szerintem is ez az igazság. George már nem akart itt lenni. Választhatott, tudta jól, hogy mit kellene tennie, és nem tette meg. Szóval ez van." - mondta Elton.

 

 

Sir Elton John said George Michael was too stubborn to seek help with addiction.
https://attitude.co.uk/article/sir-elton-john-says-george-michael-was-too-stubborn-to-seek-help-with-addiction/22021/?fbclid=IwAR2C4sEqggJ1kylL_EZZ44gFvbZ9CNP0Pe_nC-po7sW32D8dqgX_mi6ED7M
 

Elton John: ‘Writing a song like Tiny Dancer is bit like having a w**k’
https://www.irishtimes.com/culture/music/elton-john-writing-a-song-like-tiny-dancer-is-bit-like-having-a-w-k-1.4049110