^Ugrás fel

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

George Michael Web

Magyar George Michael rajongói oldal


 
A Wham! sztárja, Andrew Ridgeley elismerte, hogy még mindig számos kérdése van George Michael halálával kapcsolatban, és úgy érzi, hogy nem történt "valódi lezárás".
 
George Michael zenésztársa, Andrew Ridgeley elismerte, hogy még mindig vannak kérdései barátja 53 éves korában bekövetkezett halálával kapcsolatban, és úgy érezi, hogy azóta sem történt "valódi lezárás". A Wham! 56 éves popsztárja, csütörtökön kiadott George & Me című önéletrajzában részletezte a gyászát és a válaszok szükségességét, miután George 2016. karácsonyán tragikusan elhunyt.
 
A The Mirror cikkében Andrew elmagyarázta:
"Az, hogy a halálának körülményei nem világosak, csak a szorongást súlyosbítja. Valódi lezárás nélkül a gyász szörnyen nyersnek tűnik."
"A szívbetegséget a halála okaként nevezték meg, de még mindig számos kérdés felmerült."
"Úgy tűnt, hogy az egészsége jó volt, és ellentmondó jelentések vannak a halálának éjszakája körül. Most úgy tűnik, hogy soha nem tudhatjuk meg, mi történt valójában."
 
A 2017. márciusában kiadott halottkém jelentése szerint, George Michael természetes okok miatt halt meg, cardiomyopathia, myocarditis és zsírmáj miatt.
Andrew folytatta:
"Amikor valaki egyedül hal meg, talán mindig vannak olyan kérdések, amelyekre nem kapunk választ. Ennek ellenére még mindig kényelmetlenül érzem magam emiatt."
 
A The Sun által beszerzett másik könyvrészletben Andrew elismerte, hogy attól tartott - miután George bevallotta neki és Shirlie Holliman-nek, hogy meleg - hogy George AIDS-ben fog meghalni. Abban az időben ugyanis elterjedt a paranoia a betegség körül, és Andrew elmondta:
"Tudom, hogy nem én voltam George egyetlen barátja, aki abban a bizonytalan, és ijesztő időszakban aggódott miatta."
 
Arra a pillanatra, amikor George bevallotta, hogy meleg, Andrew így emlékezett vissza:
"Amikor átmentem a folyosón George szobájához, Shirlie már ott volt, ült a lakosztályban lévő nagy kanapén. George még mindig ágyban volt. Elmosolyodott, amikor beléptem. A szoba hangulata annyira nyugodt és meghitt volt, ám George számára nyilvánvalóan nagy ügy volt, ez az egész dolog.
"Nem tudtam, hogy mondjam el neked "- mondta George, Shirlie-re nézve. "De elmondom. Meleg vagyok". "
 
Andrew világszerte hírnevet szerzett a Wham!-el 1981 és 1986 között, amikor ő és a zenésztársa, George több mint 28 millió lemezt adtak el az egész világon. A pop-duó, akiknek 1984-ben két Number One kislemeze volt, 1986. júniusában a Wembley Stadionban adott búcsúkoncertjük után szétváltak.
 
 

Wham! star Andrew Ridgeley admits he still has 'a number of questions' over George Michael's death and feels there hasn't been 'any real closure'
https://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-7536047/Wham-star-Andrew-Ridgeley-admits-number-questions-George-Michaels-death.html

 
 
 


Andrew Ridgeley autogramot adott a rajongóknak.