^Ugrás fel

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

George Michael Web

Magyar George Michael rajongói oldal 
A Last Christmas film rendezője, Paul Feig cáfolta azokat a rajongói feltételezéseket, hogy a filmben Tom karaktere egy szellem lenne, aki a Last Christmas dal szövege alapján, szó szerint a szívbeteg Kate-nek adta volna transzplantációra a saját szívét, múlt karácsonykor.
 
Ezek a bizarr feltételezések a film első előzetes videója miatt kaptak szárnyra, ugyanis pár rajongó szerint Tom egy szellem lehet, mert a videóban csak Kate-el beszélt, és végig ugyanaz a ruha volt rajta. Ráadásul Kate egy kórházban feküdt betegen, majd látható volt, ahogy Kate meggyógyult az életveszélyes műtét után.
 
Minden tökéletesen illeszkedne ezeknek a rajongóknak a feltételezéseibe, ugye? De talán mégsem így lesz.
Paul Feig, a Last Christmas rendezője szerint, az elmélet téves.
"Bármi, amit bárki úgy gondol, hogy tud erről a filmről, az nem helyes. Nevetek, mert ez egy romantikus komédia, és akkor mindenki úgy viselkedik, mintha ez a Mátrix lenne. Pedig ez csak egy szép karácsonyi film! ”
Arra a kérdésre, hogy kategorikusan elmondható-e, hogy Tom karaktere életben van a Last Christmas filmben, és a spekuláció helytelen volt, Feig így válaszolt: "Persze!".
 
Feig azt is elmondta, hogy Tom karaktere, Kate-en kívül más karakterekkel is szerepel majd. Elmagyarázta, hogy Tom-ot az időkorlát miatt, miért csak egyedül Kate-el láthattuk az előzetesben.
"Az előzetes két és fél perc, vagy három perc hosszú. Ez egy szerelmi történet, tehát amikor a két szerelmes karakter együtt játszik, ezt kell megmutatnunk." - magyarázta.
 
Paul Feig rendező, bár látszólag nyitott volt a film cselekményéről, de nem volt hajlandó elmondani, hogy milyen orvosi traumával kell szembesülnie Kate karakterének, akit Emilia Clarke alakít. Feig csak azt mondta el, hogy ez csak egy "véletlen egybeesés" azzal, hogy a színésznő korábban életveszélyes agyi aneurizmában szenvedett. "Ez mindig a forgatókönyvben volt." - mondta.
 
Noha már tudjuk, hogy a film zeneszámaiban számos George Michael dal szerepel, Feig azt is elmondta, hogy a közönség egy kis pillantást is vehet majd az énekesre a filmben.
"Az egyik jelenetben, a háttérben van egy kis kép George-ról. De a film valójában Kate-ről, a fiatal nőről szól, aki énekes akar lenni, és az egyik hőse George Michael. Arról szól, hogy George zenéje, miként lép interakcióba Kate-el, a lány egész életében, és milyen élethelyzeteken megy keresztül a lány. Ez nagyon erősen bele van írva a Last Christmas filmbe."
"A film végére mindenki nagyon elégedett lesz!" - mondta Paul Feig rendező.

 
Last Christmas director says everyone is completely wrong about THAT fan theory