^Ugrás fel

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

George Michael Web

Magyar George Michael rajongói oldal

 
George Michael ex-partnere, Fadi Fawaz egy éjszakánként 49 fontba (kb.17 ezer forintba) kerülő Travelodge hotelban él, miután azzal vádolták meg, hogy az énekes 5 millió fontot (kb. 1,8 milliárd forintot) érő lakását szétverte.
A hajléktalan és munkanélküli Fadi, az ötcsillagos luxuséletét cserélte le, egy alacsony költségvetésű londoni belvárosi szállodára, amelyet egy TripAdvisor-értékelő "megdöbbentően piszkosnak" nevez.
 
A volt fodrász visszahúzódva él, csak akkor lép ki az apró szobájából, amikor a hotel személyzete takarít nála, vagy akkor, amikor elmegy cigit venni.
A 46 éves Fadi, bejelentkezett a Covent Garden-ben a Travelodge szállodába, miután szétverte ex-partnere, George Michael luxuslakását. A súlyos bűncselekmény gyanúja miatt, júliusban letartóztatták, miután az ingatlanon belül "jelentős" kárt okozott.
 
Amikor a The Sun újságírója felbukkant Fadi Travelodge-i rejtekhelyén, a férfi furcsán tagadta, hogy ő a néhai George Michael ex-partnere lenne.
A libanoni származású Fadi, akinek a haverjai korábban azért könyörgötték neki, hogy keressen fel egy mentális egészségügyi kezelést, azt mondta:
"Nem én vagyok Fadi. Sajnálom, hogy csalódást okozok. Annyira tragikus ami George-al történt. Szörnyű veszteség. De én nem igazán ismertem őt. Valójában még soha nem találkoztam vele."
Fadi azt is állította, hogy nem a szállodában lakik, csupán a szálloda előcsarnokát használja a mobiltelefonja feltöltéséhez. De a források megerősítették, hogy már "több hete" ott lakik, és szeptember 9-ig bejelentkezett a hotelbe.
 
Ez egy hatalmas lecsúszás Fadi számára, akire George nem hagyott semmit a 97,6 millió fontot (kb. 38 milliárd forintot) érő vagyonából. George halála után, Fadi a sztár otthonában élt, annak ellenére, hogy George családja ki akarta őt onnan rakni.
 
A Travelodge, melynek szobái éjszakánként olcsóbbak, mint 49 font, vegyes értékeléseket kapott online.
A vendégek bírálták a szobák méretét, a felszereltség hiányát, valamint a szőnyegek, ágyneműk és törülközők tisztaságát.
Courtney A. írta a következő véleményt a TripAdvisoron:
"A szobák aprók voltak! Pót törülközőt kértünk, és azt mondták, hogy csak kettő darab lehet egy szobában."
Egy Hayrick nevű vendég véleménye a hotelről:
"A mosogató vagy a zuhany használatakor nagy a szennyvízszag. A tisztítószerek az előző vendég nedves törülközőivel együtt, az ajtó mögött lógtak."
Egy Allrico nevű vendég pedig, "megdöbbentően piszkosnak" nevezte a szállodát.


George Michael’s ex Fadi Fawaz is living in £49-a-night Travelodge following accusations he trashed the star’s £5m home