^Ugrás fel

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

George Michael Web

Magyar George Michael rajongói oldal


  

A Masterchef döntőse, George Michael ihlette luxuscsokoládékat készít

A brit Masterchef 2018 döntőse, David Crichton elkészített egy sorozat luxuscsokoládét és a célja, a prémium piacon való értékesítés. A 'Careless' kollekcióját "a kézzel készített luxuscsokoládé korszerű új sorozatának tekintik, amelyek egyedi ízekben és élénk, fényes színekben pompáznak". David Crichton elmondta, hogy minden receptet saját maga készített, "változatos ízkombinációkat kínálva a kifinomult ízekhez".
A töltött csokoládék elegáns éjkék és arany dombornyomott dobozban kaphatóak, négy különböző ízesítésben, áruk:
12,50 font / 15,08 dollár /kb 4300 forint.
 

  
 

A 71% -os ecuadori sötétcsokoládé tábla sós vajkaramellával, olívaolajjal, balzsamos ecettel, és csokoládé ganache krémmel van töltve, míg a venezuelai tejcsokoládé tábla változat, egzotikus keveréket tartalmaz pirított kókuszdióból és lime-ból.
A fehércsokoládé tábla áfonya, tonkabab és bazsalikom keverékével van töltve. A feltűnő rózsaszínű gyümölcsös rubincsokoládé pedig, muscovado karamell és sötétcsokoládé ganache krém keverékével, valamint rózsa- és licsi jegyekkel van töltve.

Ezen kívül, David Crichton készített egy tejmentes, és vegán csokoládét is, amelyet gazdag sötétcsokoládé krémmel töltött, amit a "nagyon keresett Nacional kakaóból" készített, két szokatlan ízben - füstölt chili és gianduja, valamint speculoos szarvasgomba ízben.
David Crichton azt is elmondta a ConfectioneryNews-nak, hogy a csokoládék ötlete a Masterchef show-ból származik, amelyben a versenyzők egyik feladata az volt, hogy egy olyan ételt készítsenek el, amelyet egy ikonikus művész ihletett. David-et megihlette George Michael 'Careless Whisper' című dala és a klasszikus angol Wispa csokoládé, ezt az ötletet továbbgondolva alkotta meg a 'Careless' luxuscsokoládé kollekcióját.

 
 

Masterchef finalist launches range of luxury chocolates, inspired by George Michael
https://www.confectionerynews.com/Article/2019/08/12/Masterchef-finalist-launches-range-of-luxury-chocolates-inspired-by-George-Michael?fbclid=IwAR3V7DCpClZ4ZVJ62K1rlMbz0lbwXMAEpGx06CJkhw2a5fbKNPyxOdZEU2E


The Careless Collection
https://thecarelesscollection.co.uk/