^Ugrás fel

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

George Michael Web

Magyar George Michael rajongói oldal

 

 


 

Paul Feig rendező nyilatkozott, a Last Christmas filmben megjelenő, új George Michael dalról

A Universal filmstúdió Last Christmas című, szezonális romantikus komédiájában, George Michael számos slágere lesz hallható, és a film végén a néhai énekes korábban még ki nem adott dalát fogják bemutatni. - mondta el Paul Feig rendező szerdán.

A novemberben megjelenő filmben, amelynek szerdán jelent meg az első előzetese, olyan sztárok szerepelnek, mint Emilia Clarke, Emma Thompson, Michelle Yeoh és Henry Golding. A film címet a klasszikus karácsonyi Wham! dal adta.

George Michael szív- és májbetegségben hunyt el, 2016 karácsonyán, 53 éves korában.

Az már ismert volt, hogy a Last Christmas film, George Michael több zenéjét is tartalmazza. Paul Feig rendező szerdán a BBC-vel készített interjúban további részleteket is elmondott arról, hogy George Michael egy új albumon dolgozott, amikor meghalt.
"A filmben az egyik zeneszámunk erről a kiadatlan albumról való, ez egy teljesen lenyűgöző dal, és emiatt annyira izgatott vagyok, hogy a világ most hallani fogja ezt az új dalt."

"Nagyon ünnepi dal". "És képesek voltunk a filmben lejátszani az egész dalt, amely közel hat perc hosszú." -- mondta Feig.

Az új dal a film végén lesz majd, "mert ha olyan zeneszámot kapsz, amelyet még soha nem hallottál, akkor nem csak egy részét, mondjuk  15 másodpercét akarod használni a filmben” - mondta Feig a BBC-nek.

Az új fimelőzetesben a Trónok harca sztárja, Emilia Clarke egy londoni üzletben dolgozik, manónak öltözve. A Wham! klasszikus Last Christmas dala is szerepel az előzetesben csakúgy, mint George Michael egy másik slágerének, a Freedom-nak a részlete.

Paul Feig azt mondta, hogy míg  "George zenéje befolyásolja a történetet”, a film nem egy musical. A popsztár életműve azonban alátámasztja az elbeszélést.

 

Paul Feig’s Rom-Com ‘Last Christmas’ Will Feature Unreleased George Michael Song
https://variety.com/2019/film/global/last-christmas-george-michael-emilia-clarke-henry-golding-paul-feig-1203301956/
 


FRISSÍTÉS:

 


 


A Last Christmas film rendezője Paul Feig, a nemrég Londonban befejezett forgatás kapcsán azt nyilatkozta George Michaelről, hogy "nagyon szomorú, hogy ő már nem lehet a részese ennek. De tudta, hogy ez meg fog valósulni, és ez örömmel tölt el. Úgy érezzük, mintha itt lenne velünk."

Beköszöntött az ősz – kijött az első karácsonyi film előzetese
https://hvg.hu/elet/20190814_Bekoszontott_az_osz__kijott_az_elso_karacsonyi_film_elozetese?fbclid=IwAR1yEbCMpAf28rG9hJrGEJ9eJ0WGbQ4jjzpl93Br5j8V4PsYZJeRdbY3WQQ