^Ugrás fel

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

George Michael Web

Magyar George Michael rajongói oldal

 

George Michael családja felháborította a rajongókat azzal, hogy eladták a sztár házát, amelyben George utolsó éveiben élt, és ahol elhunyt.

A sztár 16. századi ingatlanát az Oxfordshire-i Goring-on-Thames-ben a múlt hónapban eladták - a rajongói pedig nagyon vegyes érzelmekkel fogadták ezt.

George Michael goringi házát 3,4 millió fontért (1,2 milliárd forintért) adták el, közel három évvel azután, hogy az énekes 2016 karácsonyán meghalt a házban.

A földhivatali dokumentumok azt mutatják, hogy az ingatlant a múlt hónapban egy pár vásárolta meg.

A hétvégén még mindig turisták látogatnak buszokkal a 16. századi ingatlanhoz Goring-on-Thames-ben, Oxfordshire-ben.

A ház előtti út azonban nem volt virágmentes az egykori Wham sztár emlékére. Bár az énekes családja az év elején kérte a rajongókat, hogy hagyják abba a Highgate-i és a Goringi-házaknál az emléktárgyak elhelyezését.

John Reid ügyvéd, aki George családját és a birtokát képviseli, azt mondta:
"Megerősíthetjük, hogy most eladtuk George házát Goring-on-Thames-ben."
"Ez egy olyan hely volt számára, amelyet imádott, nem utolsósorban a magánélet miatt, amelyet ez ház nyújtott neki."
"Ezért kérjük, hogy az új tulajdonosoknak tartsák tiszteletben a magánéletét, hogy ők is úgy élvezhessék az ingatlant, ahogy George is tette."

Állítólag a ház új tulajdonosai, egy helybéli család.

Egy szomszéd megerősítette, hogy az új tulajdonosok, az elmúlt két hétben költöztek be a Mill Cottage-be. Egy nő, aki válaszolt az ajtóból, nem akart nyilatkozni.

Az 53 éves George-ot a hálószobában, holtan találta az élettársa, Fadi Fawaz 2016. karácsonyán.

George 97,6 millió fontot és birtokának nagy részét, a házaival együtt, Yioda és Melanie nővéreire hagyta.

A rajongók indítottak egy change.org petíciót, amely sürgette George családját, hogy alakítsák át a házat múzeummá. A petíciót 2500 rajongó írta alá.

A rajongók néhány napja megosztották a ház eladásáról a véleményüket. Linda Allen egy rajongói fórumon azt mondta: "Találkoztunk a kedves emberrel, aki megvette a házat ... megígérte, hogy gondoskodni fog róla."

De egy másik rajongó Dawn Terry azt mondta:
"Ez nagyon szomorú, mert azt reméltem, hogy valamiféle meglátogatható múzeum lesz a házból, és minden ebből származó bevétel, George jótékonysági szervezeteihez kerülhet majd."

Rosie Goulis rajongó ezt kérdezte:
"Én vagyok az egyetlen, aki idegesnek érzi magát? Az ő lelke abban a házban van."

Egy másik rajongó ezt mondta:
"Úgy érzem, hogy még egyszer elvesztettük George Michael-t.”

A goringi lakosokról elmondták, hogy korábban egy felmérést végeztek közöttük, és azt kérdezték tőlük, hogy a rajongóknak megengedik-e, a néhai énekes éves születésnapi partijának megünneplését a faluban.

Egyes lakosok szerint, a "nem megfelelő" ünneplés zajt, szemetelést, torlódást és részeg viselkedést hozott magával.

2004-ben Oprah Winfrey amerikai televíziós sztár, meghívta George-ot a műsorába, hogy mutassa be a goringi házát. George akkor elmondta:
"Ez egy 16. századi ház, amelyet körülbelül három évvel ezelőtt vettem, és én újítottam fel."

A mennyezeti gerendákra mutatva hozzátette:
"Alacsony a mennyezet, mert akkor az emberek sokkal alacsonyabbak voltak."
"Ez ugyan annyira angol mint amennyire történelmi. Megtartottuk az eredeti gerendákat. Ez a kandalló ... még az eredeti kandalló. "

A források szerint, George londoni Highgate-i ingatlanát bérbe adják, míg a London központjában lévő Regents Park-i ingatlanában Fadi Fawaz élt, akit nemrég letartóztattak, miután szétverte a lakást.


George Michael's family divides fans by selling house he died in for £3.4million

https://www.mirror.co.uk/3am/celebrity-news/george-michaels-family-upsets-fans-18921341?fbclid=IwAR1g-1cD6QpPbAyi4kDzsR9ioqFNJx5E95GB0dTVGf8W6rX2-LKQZynD7Kk