^Ugrás fel

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

George Michael Web

Magyar George Michael rajongói oldal


Alig 2,5 évvel George Michael halála után, a fő örökösei, a két nővére eladták a világsztár testvérük Goring-ben található, Mill Cottage házát.
Az ingatlant George 2001-ben vette meg az akkori partnerével Kenny Goss-al. Együtt tervezték meg a 16. századi ház felújítását. A gyönyörű vidéki villa autóval alig egy óra távolságra van Londontól. Ez a goringi ház volt George kedvenc háza, nagyon szeretett itt élni, olyan volt számára, mint egy biztonságos menedék, ahová elvonulhatott amikor elege lett a sztársággal járó felhajtásból. George az utolsó éveit ebben a házban töltötte és 2016 karácsonyán itt is hunyt el.
Sajnos George nővérei 2 héttel ezelőtt eladták a házat, állítólag egy helybeli goringi család vette meg. A rajongókat nagyon elkeserítette ez a hír, mert ezentúl úgy tűnik, hogy nem mehetnek már ehhez a házhoz sem George-ra emlékezni.

 

A ház eladásáról szóló hírek forrása, a George Michael Tribute Page posztja:

"Nagy szomorúsággal, de el kell mondanunk, hogy sajnos a Mill Cottage házat 2 héttel ezelőtt eladták .. egy családnak, akik helyiek és ismerik a ház történetet, és megígérték, hogy vigyázni fognak rá.
Mi mindenkit értesítünk, ha további híreink lesznek.
Nem vagyunk biztosak abban, hogy így továbbra is rendben lesz-e az, ha a jövőben a háznál fogunk tisztelegni George-nak.
De ahogy mondtuk, ha többet tudunk, megosztjuk itt.
Ros, Mara, Jac"

 

 


 

 

 

George Michael háza Mill Cottage, Goring - Oprah részlet (2004) from GM Web on Vimeo.