^Ugrás fel

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

George Michael Web

Magyar George Michael rajongói oldal

  

Lehetséges, hogy George Michael családja, vissza fogja engedni Fadi Fawaz-t, az általa szétrombolt lakásba.

Lehetséges, hogy George Michael családja engedni fogja, hogy Fadi újra az 5 millió fontot érő lakásban lakjon, mert attól tartanak, hogy Fadi titkokat adna ki az énekesről.

A George Michael halála óta eltelt két és fél évben az ex-partnere, Fadi Fawaz csendben maradt a kapcsolatuk intim részleteit illetően.
De az ex-fodrász most azt tervezi, hogy titkok sorozatát fedi majd fel a közös életükről, ha véglegesen kitoloncolják őt a néhai énekes, 5 millió fontot érő lakásából.

A Sun újság a múlt héten kiderítette, hogy Fadi-t letartóztatták azért, mert a londoni Regent's Park közelében található lakást szétrombolta.

A feltörekvő fotóművész, Fadi a sztár 2016. évi karácsonyi halála óta lakott a lakásban - de George a lakást nem Fadi-ra, hanem a testvéreire hagyta a végrendeletében.

De az énekes családja most vonakodva azt fontolgatja, hogy megengedik Fadi visszaköltözését a lakásba, mert megrémültek attól, hogy Fadi beszélni fog a George-al való kapcsolatáról.

A család egyik barátja elmondta:
"Fadi már említette, hogy egy Netflix stílusú film iránt érdeklődik, amely George életéről szólna. A film tartalmazna eddig olyan nem látott képeket és videókat, amelyek Fadi birtokában vannak."

"Egy ideális világban George családja csak azt akarná, hogy Fadi menjen el a házból és életükből."

"De jól tudják, hogy Fadi sokat mondhat el a George-al töltött idejéről és arról, hogy mi történt a halála óta."

"Fadi-nak sok videója, fényképe és naplóbejegyzése van a George-al töltött idejéről, és tudja, hogy az emberek sorban állnának azért, hogy meghallgassák a történetét."

"Fadi eddig mindig ragaszkodott ahhoz, hogy a család és George tiszteletben tartása miatt, nem ad ki titkokat."

"De ha a kapcsolat George családjával teljesen megszakad, akkor Fadi határozottan fontolóra veszi majd ezt a lehetőséget. George családja nagyon privát módon él, tehát ez az utolsó dolog, amit szeretnének."

"Nem akarják, hogy Fadi beszéljen a George-al töltött idejéről, ezért azt fontolgatják, hogy megengedik neki azt, hogy a jövőben is a lakásban maradhasson."

"De biztosítékot akarnak arra, hogy a lakás is megfelelő állapotban maradjon, mert az elmúlt hetekben a lakásban lévő dolgok összetörtek és tönkrementek."

Négy év együttélés ellenére, Fadit nem említette meg George, a múlt hónapban nyilvánosságra hozott végrendeletében.

Jelenleg nincs könnyű kiút, ebből a sajnálatos helyzetből.


George Michael’s family may let Fadi stay in £5m home because they fear he’ll spill secrets about the singer
https://www.thesun.co.uk/tvandshowbiz/9611433/george-michael-family-fadi-home-tell-all/?fbclid=IwAR1gz60MEkWokjtShSnB0RPitGDw2dtQXE-7v6uGIwfLUFbnwG_hpl19tws