^Ugrás fel

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

George Michael Web

Magyar George Michael rajongói oldal

 


 

George Michael 5 millió fontot érő lakásában már dolgoznak a munkások, hogy helyreállítsák a károkat, amelyeket a néhai énekes ex-partnere, Fadi Fawaz okozott.

Munkások már megkezdték az ablaküvegek cseréjét, lecserélték a zárakat és Fadi tombolása után őrzik az ingatlant.

Egy forrás azt mondta:
"Hosszú folyamat volt, hogy megkíséreljék kirakni a lakásból Fadi-t. Ő azt állítja, hogy George azt mondta neki, hogy olyan hosszú ideig maradhat a lakásban ameddig csak akar, és Fadi úgy véli, hogy ez a szóbeli szerződés érvényes."
"De George családja az ügyben végül előrelépést ért el, és ez elindította Fadi tombolását."

A rendőrség azt mondta, hogy az ingatlanban, a 46 éves munkanélküli Fadi, nagy károkat okozott.
Fadi Fawaz-t kedden letartóztatták, miután látták, hogy a tetőn állva a szomszédok kertjébe dobált át tárgyakat, de azóta már kiengedték a rendőrségről. A szomszédok attól tartanak, hogy Fadi megpróbál majd újra hozzáférni az ingatlanhoz.

Az egyik szomszéd azt mondta:
"Fadi a letartóztatása előtt, az erkélyen aludt, mert maga a lakás lakhatatlan. Körülnéztem az ajtóból, és láttam a széttört falburkolatot, amelyet még George készíttetett. Az építőmunkásoknak megparancsolták, hogy próbálják meg Fadi-t távol tartani a lakástól, de ha van egy dolog, amit tudunk Fadi-ról, az az, hogy ő nagyon elszánt. Minden, amire szüksége van ahhoz, hogy megpróbáljon visszajutni a lakásba: némi akaraterő és egy létra."
 

 


George Michael’s £5million pad has its locks changed after being ‘wrecked by late singer’s boyfriend Fadi Fawaz’

https://www.thesun.co.uk/tvandshowbiz/9594506/george-michael-locks-changed-fadi-fawaz/