^Ugrás fel

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

George Michael Web

Magyar George Michael rajongói oldal


 

 

Fadi Fawaz-t drámai módon letartóztatták, miután szétverte George Michael 5 millió fontot érő londoni lakását
George Michael ex-partnerét, Fadi Fawaz-t letartóztatták, miután dühében szétverte a néhai énekes 5 millió fontot (kb. 1,8 milliárd forintot) érő lakását.
 
A rendőrök tegnap este kimentek a londoni ingatlanhoz, miután a szomszédok jelentették nekik, hogy látták a tetőn álló 46 éves félmeztelen Fadi-t. A szomszédok azt is hallották, hogy Fadi a lakásban hangosan tört-zúzott, és látták, hogy a bejárati ajtó alól víz ömlött ki. Amikor a rendőrök megérkeztek, a munkanélküli Fadi-t rongálásért és vandalizmusért, súlyosbított bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt letartóztatták.
 
Az egyik szomszéd azt mondta:
"A házon belüli kár jelentős. Soha nem láttam még ilyet. Minden berendezést és felszerelést, minden ajtót és ablakot, mindent, amit George ott hagyott - mindent teljesen elpusztított. Még a WC-k és a mosogatók is össze vannak törve. A falakon és a mennyezeteken is jelentős károk vannak. Ezt nem lehetett csak egy éjszaka megtenni, már régóta rendszeresen tört-zúzott a lakásban. Ez olyan szégyen, mert George szerette ezt a helyet, és olyan szép volt az a lakás."
 
A vasárnapi Sun néhány napja megírta, hogy az ingatlan ablakai összetörtek - de Fadi bizarr módon azt állította, hogy felújítja a lakást.
Fadi ebben a lakásban élt 2016-óta, miután George Michael 53 éves korában elhunyt. A néhai sztár semmit nem hagyott a végrendeletében Fadi számára, a 96,7 millió fontos (kb. 38 milliárd forintos) vagyonából. George családja már évek óta szerette volna kirakni Fadi-t a londoni Regents Park közelében lévő házból, de Fadi nem volt hajlandó elköltözni onnan. Azt nyilatkozta, hogy majd csak a koporsóban hajlandó elhagyni a lakást.
 
A rendőrség szóvivője az ingatlanban keletkezett károkat "kiterjedtnek" minősítette. A szóvivő el mondta:
"A rendőrséget július 23-án, kedden este, kb. 19 óra körül hívták ki a címre, azért mert egy férfit láttak a tetőn állni. Mire a rendőrök megérkeztek, a férfi már nem volt a tetőn, hanem a lakásban volt, amelyben nagy károkat okozott. Az ingatlanon belüli károk miatt, a londoni tűzoltóság is kivonult."
"A férfit súlyosbított bűncselekmények gyanúja miatt letartóztatták, és őrizetbe vették, egy észak-londoni rendőrségen."
 
A London Fire Bridge tűzoltóinak szóvivője elmondta, hogy kedden este 20:24-kor hívták ki őket a címre, és segítettek tisztázni a szivárgó víz forrását. Fél órával később a tűzoltók is elhagyták az épületet.

Egy videó is látható ebben a cikkben Fadi letartóztatásáról:
Fadi Fawaz is dramatically arrested after ‘smashing up George Michael’s £5m London mansion’

 
 
Ez egy hosszabb videó Fadi letartóztatásáról. Ez elég komoly ügynek néz ki, Fadit úgy kellet lefogniuk a rendőröknek, mert ellenállt az intézkedésnek, és mindenképpen vissza akart jutni a lakásba.