^Ugrás fel

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

George Michael Web

Magyar George Michael rajongói oldal


Megérkeztek az első hivatalos fotók, a George Michael dala által ihletett, Last Christmas filmből.
 

Emilia Clark egy Kate nevű lányt alakít, aki nem annyira érzi át az ünnepi hangulatot. Ennek ellenére manónak beöltözve kell dolgoznia egy karácsonyi boltban. Itt találkozik  Henry Golding karakterével, Tommal. Viszont a Last Christmas rendezője, Paul Feig szerint a film amúgy nem csak egy romantikus vígjáték.

Emma Thompson már akkor elkezdte írni a forgatókönyvet, amikor George Michael még életben volt. Mivel a sztori olyan dolgokkal is foglalkozik, ami George számára nagyon fontos volt, mint a hajléktalanság, ezért már akkoriban áldását adta a projektre.

„Van egy egész cselekményszál a filmünkben egy hajléktalanszállóról, úgyhogy egy csomó alapítvánnyal konzultáltunk, hogy biztosan jól mutassuk be ezeket a helyeket”– tette hozzá Paul. Sőt, a filmeseknek sokat segítettek George Michael örökösei, így számíthatunk rá, hogy a Last Christmas-en kívül más számok is felcsendülnek majd tőle, az énekes egy eddig még nem hallott dalával együtt.

Az egész alkotást Londonban vették fel, éppen a karácsonyi időszakban. Így meg tudták örökíteni az a hamisítatlan ünnepi érzést a fényektől a hangokig, ami ezt a várost körülveszi ilyenkor. „Mindenképpen Londonban akartam forgatni, hogy felhasználhassuk az összes dekorációt és a fényeket, amik eleve ott voltak. Így végre elkészíthettem azt a szerelmes levelet a városnak, amit mindig is szerettem volna”– mondta Paul.

 

A film amerikai bemutatója 2019. november 8-án lesz, a magyarországi bemutatóról még nincsenek hírek, de várhatóan a magyar mozikban is bemutatásra fog kerülni.

 

FRISSÍTÉS:
A port.hu szerint, a Last Christmas film magyarországi forgalmazója, a UIP-Duna Film lesz, tehát ezek szerint a magyar mozikban is vetítésre kerül majd a film.
 


 

 

 

 

A cikk és a képek forrása:
Itt vannak az első képek Emilia Clarke új filmjéből
https://cosmopolitan.hu/programajanlo/2019/07/19/itt-vannak-az-elso-kepek-emilia-clarke-uj-filmjebol/

Emilia Clarke and Henry Golding in love! Get a sneak peek at Last Christmas
https://ew.com/movies/2019/07/17/last-christmas-paul-feig-previews-henry-golding-emilia-clarke-rom-com/?fbclid=IwAR0693kPEPEw6xRNJzKzKQS_8MmpES-mhFnl-wqY7yGrhRA6yqvaqKUTE8E