^Ugrás fel

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

George Michael Web

Magyar George Michael rajongói oldal


 


 

 

1989. június 23-án, George Michael megkapta a Silver Clef Award díjat, a Brit Zene szolgálatáért, énekes és dalszerzői eredményeiért. Az ezüst hangjegy díj, elismeri és ünnepli azoknak a művészeknek a kiemelkedő tehetségét, akik zenéjük révén sok ezer ember életét érintik meg. Ez egy éves brit zenei díjátadó ebéd, amelyet már 1976 óta rendeznek meg.

A díjátadó ünnepségen tartott aukció során, George Michael megmutatta csodálatos emberbaráti és jótékonysági szellemét, licitált egy gitárra, majd visszaadta a gitárt a következő évi aukcióra.

A Norfoff Robbins Zeneterápiás Központ adománygyűjtő ebédjén, a nagylelkű George Michael 55 000 fontért licitált egy gitárra, és hasonlóan a korábbi tulajdonosokhoz, köztük Paul McCartney-hoz, George tette a legmagasabb ajánlatot, majd visszaadta a gitárt, hogy a következő éven is aukcióra bocsáthassák.

A jótékonysági ebéden, több mint 300 000 fontot gyűjtöttek össze, amelyet a mentális és testi fogyatékossággal élő gyermekek, zenével és hangszerekkel történő oktatására használtak fel.