^Ugrás fel

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

George Michael Web

Magyar George Michael rajongói oldal


 
George Michael: Easy to Pretend (2019) - magyar szinkronnal
angol dokumentumfilm
 
Kevés művész érte el azt a szupersztár státuszt, mint George Michael. A 80-as évek elején meghódította a világot a Wham! nemzetközi népszerűsége révén. Egymást követték a slágerei, és amikor eljött az ideje, hogy szólókarrierbe fogjon, George nem hezitált. Ám a sikernek ára van, a magánélete a sajtó célkeresztjébe került, és a növekvő nyomás miatt a művész viharos harcba keveredett hírneve megvédéséért.

(A film megnézéséhez nem szükséges sem regisztrálni sem bejelentkezni, enélkül is meg lehet nézni. Ha feljön a bejelentkezést kérő ablak, akkor azt az ablak alján található, halványszürke 'Close' feliratra kattintva lehet kikapcsolni. Ezután a videót nagyképernyőre kell állítani, és akkor többet nem fog feljönni a bejelentkezést kérő ablak, így nézhető lesz a film.)

 

 



***


 

George Michael 25 év - Dokumentumfilm magyar szinkronnal (2006)


George Michael 25 éves karrierjét összefoglaló, új dalokat is tartalmazó lemeze és a 15 éve várt, telt házas Európa-turné kapcsán vallott életéről, sikereiről, kudarcairól ebben a 2006-ban készült rendkívüli dokumentumfilmben. A rengeteg zenei betétet és exkluzív felvételt felvonultató filmben az utánozhatatlan énekes, dalszerző meglepő őszinteséggel beszélt a rajongóit és a nagyközönséget legjobban foglalkoztató kérdésekről és közben énekelt, mint senki más.
A film eredeti címe: George Michael - I'm your man A South Bank Show Special 2006