^Ugrás fel

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

George Michael Web

Magyar George Michael rajongói oldal



 
 
Sting arról nyilatkozott, hogy még mindig hiányzik neki George Michael: "Többet kellett volna segítenünk neki".
Ebben a hónapban lesz az 5. évfordulója George Michael tragikus halálának, aki 2016 karácsonyán, 53 éves korában hunyt el. Most az egyik híres barátja sajnálatát fejezte ki, amiért nem tett eleget azért, hogy megakadályozza a halálát.
 
Sting az Apple Musicnak nyilatkozva, így mesélt néhai barátjáról Zane Lowe-nak:
"Azon tűnődsz, vajon hová fejlődött volna ez a hatalmas tehetség. Mit csinálna most? Nagy szomorúsággal gondolok George-ra, mert akkora potenciál volt benne, és túl fiatalon halt meg."
"Ő egy nagyon kedves ember volt. Nagyon hiányzik. Egyszerűen hiányzik. Bárcsak többet segíthettünk volna neki! Szerintem magányos volt, és többet kellett volna segítenünk neki."
 
Sting és George mindketten hatalmas popsztárok voltak a 80-as években, és együtt énekeltek a Band Aid "Do They Know It's Christmas" című kislemezen. Az évek során a színpadon is együttműködtek, és George 1999-es Songs from the Last Century című albumán feldolgozta Sting klasszikus Police-slágerét, a "Roxanne"-t.
 
2017-ben Sting a "Fragile" című dalát George-nak és két másik ikonnak ajánlotta, akik túl korán távoztak közülünk: David Bowie-nak és Prince-nek.
Sting a más művészekkel való barátságairól beszélve elmondta Lowe-nak, hogy ezek közül sok a '80-as években oly népszerű, hatalmas jótékonysági rendezvényeknek köszönhetően jött létre.
 
"Az olyan események, mint a Live Aid, vagy az Amnesty Tour arra kényszerített minket, hogy megosszuk egymással az öltözőket, a színpadot, a rivaldafényt, és a közös repülőutakat."
"Néhány barátság, amely akkoriban szövődött, például Peter Gabriel-el, Bruce Springsteen-el, Tracy Chapman-el, ezek a barátságok a mai napig szilárdak emiatt. Felismertük a saját élethelyzetünket a többi emberben. Nem éreztük magunkat elszigeteltnek." - mondta Sting.

 

Sting says he still misses George Michael: “We should have helped him more”
 
 


George és Sting duettjéből sajnos csak ez a rövid részlet maradt fent a neten.